Handarbete, Vardagligt

På rätt väg, äntligen 

Så jävla skönt att det är fredag. Ser fram emot en lugn helg med Sofia och hundarna och bara en massa tystnad. Känner mig piggare idag. Har lyckats hålla mig vaken och lyckades till och med städa lite i vardagsrummet och köket. Och sen lagade jag mat. Långt ifrån återställd men på rätt väg. 

stickade klart ett par sockor till AK tidigare idag

På söndag blir det en sväng till Lindesberg och jag tänker se till att vila upp mig tills dess så jag kan njuta så mycket som möjligt när jag väl är där. Hundarna ska få följa med och springa runt på den stora, inhängnade tomten och om jag kommer ihåg ska jag ta med Kibas stora boll så han kan få leka lite med den. 

Det blir bra. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s