Vardagligt

Pyjamasdag


Idag bor jag i min pyjamas. Hela dagen ska ägnas åt sånt som ger energi så jag hinner vila upp mig så mycket som möjligt tills imorgon. Har glott lite på serier och spelat och så har jag skrivit lite på brevet till AK i Norge. Nu ligger jag i sängen för att ägna en stund åt seriemördarboken innan det blir bad och läsning av Amelia. Påbörjat en filt har jag också gjort, men garnet är oskönt så jag tror jag repar upp det lilla jag gjort och beställer hem annat garn när jag har råd. Känns bäst, jag menar om jag ska lägga massa tid på en virkad filt så ska den fan också bli använd och det lär den ju inte bli om garnet är oskönt. 

Bra så. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s