Familj, Hjärta, Kiba och Kami, Mentala sårbarheter, Svårigheter, Vardagligt

En fin dag med lyckliga hundar

Ligger utslagen i sängen. Försöker landa eller något. Dagen har varit fantastisk. Besök till Lindesberg och Kiba och Kami har fått springa fritt på Kenny och Julias tomt. 

De var lyckligare än de varit på länge. Kiba sprang upp och ner för backen och tröttade ut både mig och honom. Kami höll sig mer till mamma. Började busa med henne och följde efter hennes fötter. Och så var det ju intressant att titta när mamma, pappa och Kenny satte upp grunden till växthuset. 


Tror inte att varken Kiba eller Kami ville åka hem igen. 


Tvillingarna (och Julia) var lika fina att umgås med som vanligt. Nu när Sofia var med kunde jag fokusera lite mer på Wilma, eftersom Alwa annars brukar kräva min uppmärksamhet ❤️ Vi åkte en sväng till nån billig affär där jag bland annat hittade en sten att lägga på mormors grav och en att lägga där Sofias brorsdotters aska är spridd ❤️ Jag har letat efter såna sen mormor dog och det är snart två år sen. Det kommer bli fint. 

🌻

Imorgon är det meningen att jag ska lyckas ta mig upp på stan själv. Mamma och jag ska träffa min arbetsterapeut Y på dövpsyk och mamma jobbar så hon kan inte hjälpa mig dit. Ångestpåslag. Fattar inte hur det ska gå till. Om jag kommer klara av att cykla eller om jag istället ska försöka gå. Blir kall bara jag tänker på det. Rädd. Det finns liksom inget utrymme för misslyckanden, jag måste ta mig dit på egen hand. 

Det känns som att jag kommer att spy…

Ska försöka distrahera mig med lite läsning, om jag orkar hålla mig vaken efter dagen som varit. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s