Familj, Kiba och Kami, Kreativitet, Kurta och Hicka, Mentala sårbarheter, Vardagligt

Och dagarna fortsätter rinna ifrån mig

Ännu en dag som passerat. Det går för fort, dagarna rinner ifrån mig, nästan som att de flyr, och den där lilla plutten i Nattas mage som jag längtade så efter att få träffa, han blir fyra om några månader. Blir illamående när jag tänker så, på hur fort det verkligen går. Ännu mer dagar som denna, då jag inte riktigt lyckats göra nånting vettigt. Nästan ingenting vettigt iallafall. 


Har spenderat mer tid med den där målarboken idag än vad jag egentligen vill erkänna. Det är så avslappnande och jag tänker göra kuvert av sidorna sen, så egentligen är det ju inte bortkastad tid men ändå känns det så. 

Fick klickern idag, som jag beställt. Så jag läste ut boken om klickerträning och boken är riktigt bra, men ändå ville jag kolla upp en steg för steg-instruktion innan jag gav mig an det. 

Så jag började lite lätt, med att klicka in båda hundarna (eller vad det nu heter). Det ska bli intressant att se hur det fortskrider och det är bra att jag har ett mål, någonting att sträva efter. 

Med klickern kom också två hjul till hamstrarna, så de ska ha varsit. Förut hade vi ett tefat, för hjulet som vi hade köpt var farligt att använda när en har fler hamstrar, men tefatet användes bara lite av Hicka och nästan inget alls av Kurta. 


Nu, för första kvällen på några veckor, är båda hamstrarna aktiva och underhållande i buren. De ska aldrig behöva vara utan hjul igen. Trodde att tefatet skulle funka bra istället, men där hade jag fel. 

Nu ska jag försöka koncentrera mig på lite läsning innan jag ska sova. Har flera böcker jag skulle behöva se till att läsa ut. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s