Brevskrivning, Handarbete, Kreativitet, Vardagligt

Sockor, regn och kuvert 

Sockorna jag stickat till min brevvän AK

Idag har ändå gått bra, när jag väl lade manken till. Efter badet tog jag ut hundarna på promenad och sedan satte jag mig på balkongen och skrev klart brevet till AK. Det regnade lätt, smattrade mot parasollet, men tillräckligt lite regn för att det inte skulle regna in. Har också övat en hel del med klickern på hundarna och jag har gjort kuvert av de sidor jag färglagt klart. 


Det blev betydligt bättre än vad jag föreställt mig och nu känns det mer okej att ägna flera timmar per dag åt den där färgläggningen. Nu kommer det ju till nytta. 

Börjar bli trött och tänker lägga mig och läsa tills det är dags att sova. Förhoppningsvis lyckas jag ta mig upp i bra tid imorgon så jag får en bra start på dagen. Skulle vilja ha energi nog att ta tag i det där med träningen igen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s