Familj, Hjärta, Känslopåslag, Mentala sårbarheter, Social ångest, Svårigheter

Jag är redo för en helg fylld med mys


Lika svårstartad dag som alltid. Pratade med mamma i telefon runt åtta och sedan beslöt jag mig för att sova vidare. Klockan är nu 1322 och jag har precis kommit ut ur duschen. Ska tillåta mig själv en stund på balkongen med det sista vinet ur den sista flaskan från Tyskland innan jag fortsätter packa. Har ju tid på mig så behöver inte stressa. Igår, under känslornas värsta kaos, kände jag inte alls för att åka iväg. Varför skulle jag få ha kul när människor jag bryr mig om lider? Idag känns det dock bättre, jag kan tänka mer klart. Ingenting blir ju bättre av att jag får mig själv att må sämre. Så jag längtar. Och tänker packa med brevpapper och två brev så jag kan besvara dem ifall jag skulle vilja. Garn vet jag inte om jag tänker ta med. Det tar så plats och jag har inget direkt litet projekt att ta med. Kanske tar jag med Nattas sjalgrej så jag kan göra klart den. Det tar inte för stor plats och det skulle vara bra om jag kunde bli klar med den snart. 

Imorgonbitti tänker jag dra med mamma ut på en morgonrunda med hundarna och plocka lite blommor att sätta på bordet. Ser väldigt mycket fram emot hundpromenader i Nora som utan tvekan är en av de vackraste städerna i Sverige. Kanske tar jag med badgrejer också, men sedan är frågan om jag verkligen vågar. Hatar att mitt kroppshat ska hindra mig från att göra saker jag vill göra. Det är fan inte okej någonstans. 

Vi får se hur det blir helt enkelt. Hur som helst tänker jag ta vara på de här dagarna och se till att vila upp mig. På söndag kommer det bli skönt att komma hem igen eftersom jag inte kommer träffa hamstrarna på hela helgen. Kommer troligtvis sakna dem mer är vad jag vill erkänna. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s