Familj, Hjärta

En väldigt fin midsommar 


Det har varit en väldigt lång, men också en väldigt bra, dag. Efter frukost och kaffe tog vi hundarna och gick in till stan. Handlade bananer till tårtan, snus och lite annat gott. 


Mamma och pappa tog hundarna medan Sofia och jag gick in och handla och de skötte sig jättebra vid möte med andra hundar. Tydligen inte ett ljud från någon av dem. Ibland blir jag väldigt stolt. 


Vi gick tillbaka till campingen längs med vattnet. Tänk att bo här, i Nora, och alltid ha tillgång till allt det vackra. Det är nog till och med mysigare än Askersund. 


Jag läste en stund och sen gick jag och lade mig. Tre, fyra timmars sömn och sedan var jag redo att fortsätta existera. 


Underbart gott med både sill och potatis och jag är stolt över mig själv som utan problem kan hålla mig till alkoholfritt fastän de andra drack alkohol. Kände ett litet sug efter snapsen och kicken det ger, men att hålla mig nykter är det enda som funkar och dessutom ser jag det som mitt sätt att gottgöra allt det dumma jag gjort under alkoholens påverkan. Det går så ofattbart bra. 


Efter middagen tog vi fram TP:t och vi har spelat fram tills alldeles nyss. Vi hann inte klart så vi får fortsätta imorgon. 


Tårtan blev rejält misslyckad utseendemässigt, men god som fan blev den iallafall. På något sätt fick vi fyra i oss hela tårtan på en gång. Och, väldigt förvånande, så var jag den som åt minst! 


Nu ligger jag i bäddsoffan med Kiba och Sofia bredvid mig. Mamma och pappa sover och Kami ligger på en väska på golvet. Ska varva ned med lite läsning innan jag ska sova. Blev klar med Fågelburen strax innan middagen och jag tror jag ska påbörja Denise Rudbergs senaste. Hennes böcker brukar alltid få mig att må så bra. Imorgon kommer Sofias föräldrar hit och vi ska ut och äta tillsammans, så morgondagen kommer med stor sannolikhet bli väldigt bra den med. 

😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s