Familj, Vardagligt

Väntar på att morgonmonstret ska ge sig av 

Har ingen mjölk till kaffet och morgonmonstret varar längre än det hade gjort om jag kunnat häva mitt kaffe. Huvudet dunkar och jag känner mig nästan bakfull. 

Vi ska om en stund bege oss in till stan och handla sill och jordgubbar och lite annat. Jag kommer se till att få med mig lite mjölk och säkert något godis. 

Min bror kommer hit senare och äter med oss. Jag ska göra tårta och vi ska spela TP. Ska få in lite klickerträning också för här finns verkligen många ultimata tillfällen att träna. Lite för många kanske. 

Men snart blir jag glad igen. Det är bara det här morgonmonstret som jävlas. Känner mig lite som den tonåring jag en gång var när jag sitter och pratar med mina föräldrar. Usch vad jag var jobbig, haha. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s