Familj, Hjärta, Mentala sårbarheter, Social ångest, Svårigheter

Har jag skämt ut mig? Blivit redlös och pinsam och fått ett återfall? Nej, allting är ju så bra! 


Hemma! Och jag är slut som om jag sprungit fem marathon och varit konstant full i en vecka i streck. Typ. 

Det känns som att jag borde ha ångest. Får för mig att jag varit full, jag drack ju så många öl igår, och så vin och någon cider. Blev jag redlös? Har jag skämt ut mig och pratat med grannar på campingen? Rökt en cigg? Fått ett återfall och skurit mig? 

Men nej, inget av det är ju sant. Hundra procent nykter och jag har inte gjort annat än varit mig själv. Och haft det så jävla trevligt. Speciellt gårdagen var ju fantastisk. Sol och värme och fantastiska människor som jag tycker så innerligt om. Bara bra saker. Jag har världens finaste människor i mitt liv. 

Ska fokusera på att vila upp mig den kommande veckan. Imorgon blir det möte på psyk, det där mötet som var tänkt för några veckor sedan men som jag inte klarade av att ta mig till. Imorgon kommer mamma och cyklar med mig dit, så det ska gå bra även om det just nu känns jävligt svårt, men det är bara för att jag är så slut. 

På lördag ska jag gå på bröllop! 😊 Sofias äldsta bror ska gifta sig och jag ska göra mitt allra bästa för att ta mig dit. Det blir inte så många människor som kommer, och jag har både Sofia och hennes föräldrar och bror Johan där som stöd. Så det kommer bli fint. Har bara varit på ett enda bröllop i hela mitt liv och då var jag inte mer än sex, sju år, – så jag ser verkligen fram emot det. Bara jag inte börjar gråta som den blödiga jävel jag är. 

Och Sofia har bara två veckor kvar att jobba innan hennes semester. Sedan blir det fyra fantastiska veckor då vi kan slappa runt tillsammans. Två dagar innan vi far till Tyskland ska vi lämna av hamstrarna hos hennes föräldrar, och då tar vi med hundarna och åker dit med mina föräldrar för grillning och mys. Alltså har jag fortfarande massa fint att se fram emot den här sommaren. Ska försöka lura hit Julia och tvillingarna någon dag också så de kan bada i plaskdammen och bli bjudna på glass. Och sen fyller jag också. Tanken just nu är att jag ska klara av att ha ett riktigt kalas, och baka massa gott till och med, men det är lång tid dit så jag behöver ju inte bestämma någonting än. 

Resten av dagen ska jag få spendera i soffan och sängen, med tidningar och böcker, godis och lite snus. Och en jävla massa kaffe såklart. 

Tack för att ni finns ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s