Mentala sårbarheter, Psyk, Svårigheter, Vardagligt

En energilös dag


Idag orkar jag knappt ta mig upp i sittande läge. Klockan var elva när jag äntligen lyckades få upp mig själv ur sängen. Tog morgonmedicinen, gav hundarna mat och gick en sväng med dem som egentligen borde varit längre men jag orkade verkligen inte. 

Ringde mamma medan jag var ute och berättade att jag inte kommer klara av att ta mig iväg till psykmötet idag heller. Jag är för trött för att orka känna skam för det. Kanske kommer det senare, kanske inte. 

Har sovit dåligt på grund av mardrömmar. Hemska vidriga drömmar där jag var gränspsykotisk och inte en jävel brydde sig. Jag blev lämnad till mig själv och min egen… galenskap kanske. Det var hemskt. Vidrigt, och alla mardrömmar gjorde att jag vaknade utan att känna mig de minsta utvilad.

Ligger i soffan och halvglor på MTV och väntar på att Sofia ska sluta jobbet. Kommer nog ta en tupplur snart med förhoppningen att jag åtminstone ska orka läsa lite när jag vaknar. Skulle också behöva städa men det är nog uteslutet. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s