Färdigheter, Kiba och Kami, Mentala sårbarheter, Svårigheter, Vardagligt

En minut i taget


Allting tar så väääääldigt lång tid idag. Dricka kaffe, komma upp ur sängen, sminka mig. Det känns som att den gamla masken sitter på igen och att den, och resten av mitt jag, kommer spricka vid minsta lilla vindpust.

Dagens plan, eller stundens plan, blir inte så avancerad. Tänker läsa på balkongen och efter varje avslutat kapitel ska jag städa någonting. Antagligen någonting litet, det är nog allt jag mäktar med idag, men ändå något. Sedan får vi ju se hur länge jag orkar läsa. Det viktiga är att jag gör det, läser. Eller att jag gör någonting annat som jag gillar att göra, för det viktigaste för mig att fokusera på när jag är såhär trött är att göra sådant som jag mår bra av så jag inte går ned mig alltför mycket. Att jag kämpar för att hålla passiviteten på avstånd. En sak i taget. En minut i taget. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s