Grå hamstrar och kassar fyllda med böcker 


När jag kom hem i söndags insåg jag förvånat att lillkillen blivit betydligt gråare i pälsen bara sådär. Jag vet ju att pälsens färg kan ändras men det känns ju lite skumt att det gör det mitt i sommaren. 

Anyways. Det funkar okej det här. Har läst flera kapitel och rensat ut en bokhylla.


Nu har jag fem papperskassar med böcker som ska forslas hem till Natta någon gång. 

Men det ser fortfarande ut som en krigszon vilket gör det ännu skönare att sitta ute på balkongen och ignorera sanningen eller något. Skulle behöva äta men det finns inte mycket hemma. En liten yoghurt som skulle mätta en hamster typ. Visserligen finns det saker i frysen men jag har ingen ork att tillaga någonting. Mackorna åt jag upp imorse (eller snarare i förmiddags) så jag fyller magen med kaffe. Ska försöka läsa lite till. Och städa lite till. Längtar efter en tupplur men jag ska försöka hålla mig vaken resten av dagen. Jag behöver det. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s