Brevskrivning, Mentala sårbarheter, Svårigheter, Vardagligt

På något sätt ska jag få min vardag att funka 

Precis vad jag behövde idag, – två brev + paket från LaPapierre

Aaaarrrrggggghh. Jag kämpar så med mig själv, men min självacceptans. Känner mig som den gnälligaste gnällspiken som någonsin vandrat på denna jord och invaliderande känslor som dessa får mig ju bara att må sämre. Det är inte konstigt att jag blir nedstämd när jag större delen av dagen är för utmattad för att orka göra någonting. Hur kan det vara så svårt för mig att verkl

igen fatta det? 

Hela morgonpromenaden gick jag och längtade efter att få sätta mig ned, samtidigt som jag försökte komma på saker som skulle pigga upp mig tillräckligt för att ge energi. Ingenting funkade och då började jag, såklart, slå ned på mig själv för det. Skulle det vara någon annan som satt i den här sitsen skulle jag inte ha svårt alls att validera. Jag skulle heller inte ha svårt att komma på idéer för hur personen i fråga skulle ta hand om sig själv. Varför det är annorlunda när det gäller mig själv är för att jag är rädd för alla dessa människor som jag är övertygad om dömer ut mig som lat och patetisk. Jag är rädd för tankarna och åsikterna hos de människor som inte förstår. Ja, jag vet att jag inte borde bry mig men det är så jävla mycket lättare sagt än gjort. 

Imorgon ska jag började följa 20/20 dieten igen. Jag var först väldigt negativ till det men så förut, när jag fixade kaffe, kom jag att tänka på hur mycket piggare jag kommer att bli. Jag har svårt att verkligen tro på det nu, men erfarenheterna säger ju att det kommer bli en jävla skillnad. Jag tänker dock inte gå ut stenhårt, så som jag brukar. Nej, denna gång tänker jag vara snällare mot mig själv och främst fokusera på att inte äta socker. Undvika godis och fikabröd och dylikt, men också tillåta mig själv att en glass slinker ned här och där eftersom det ändå är sommar. 

På något sätt ska jag få min vardag att funka. Jag måste bara hitta vad som passar mig bäst. 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s