Kurta och Hicka, Svårigheter, Vardagligt

Det blir skönt när det är över 

Kurta testar vitkål för första gången

Lyckades ta mig upp kvart över nio idag. Frappén stod redo inne i kylen, jag var smart nog att fixa det redan igår kväll, så det var bara att hämta den ur kylen. Känner mig fortfarande lika nyvaken som då, för en timme sedan, men jag kämpar på. Om en kvart ska hundarna ha mat och klockan elva blir det promenad. Om jag är lika trött när jag kommer in igen kanske jag kommer låta mig själv sova en stund. 

Sofia och jag ska upp på stan idag. Hon behöver skor och nya kläder till bröllopet och jag kommer kanske köpa ett linne, men bara om det känns okej med min kropp och det. Jag vill inte ha ett tält på mig men jag vill heller inte ha något som sitter för tajt. Hursomhelst är jag för trött för att orka vara nervös, men det kommer vara skönt när det är över. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s