Brevskrivning, Kurta och Hicka, Vardagligt

Jag hoppas på det bästa 


Av någon anledning mår jag lite bättre idag. Sov till halv elva och visst var det kämpigt att ta mig ut med Kiba och Kami men väl där ute kunde jag se fram emot att komma in igen och dricka mitt kaffe. 

Har suttit i över en timme och dekorerat brevpapper till brevet jag ska påbörja till Athena. Köpte så mycket fina och roliga saker igår att dekoreringen var roligare än vanligt. Använde mig också av lite saker som min brevvän Jelena skickat med i sitt senaste brev. 


Sofia har varit i kontakt med veterinär och vi fick en tid till klockan sju ikväll. Det känns lite mer hoppfullt nu, det kanske inte behöver vara en tumör fastän hamstrar får det relativt ofta. Det kan lika gärna vara efter såret Hicka fick under bråket även fast det gått dryga två veckor sedan dess. Så jag hoppas på det bästa ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s