BPS, DBT & dylikt, Färdigheter, Hjärta, Känslopåslag, Mentala sårbarheter, Social ångest, Svårigheter, Wicca

Jag är nervös OCH ser fram emot det 


Jag känner mig faktiskt excited just nu! 😊 Färgade mitt hår igår, till en liten mörkare blond nyans, och jag är verkligen jättenöjd. Ni ser ju på bilden hur det blev. Dessutom syns en liten bit av min byxdress som jag fanimig tänker våga ha på mig. Bad en liten bön om styrka att ta mig igenom dagens alla moment och Sofia ska få påminna mig om att ta djupa andetag. Tänker ta på mig mitt halsband med pentagrammet för styrka och även halsbandet med Hecate av samma orsak. Funderar även på att ta på mig min ugglering. Ringar är egentligen inte min grej, men ugglan är mitt kraftdjur och allt som ger styrka idag är nödvändigt och bra. Hade tänkt sminka mig med massa eyeliner och skit, men det blir nog bara något enkelt med mascara och kanske lite ögonskugga. Och så fixa ögonbrynen såklart. Jag har de senaste veckorna varit besatt av ögonbryn, Sofia kan intyga det, och jag har sett video efter video med tutorials på youtube. Köpte ögonbrynsskuggor förra veckan och jag tror jag hittat min grej nu. Speciellt igår fick jag till det riktigt snyggt. 

Så det känns bra, om än förjävla nervöst. Det pirrar i magen. Men som jag sade till Sofia, – det är en jävla skillnad mellan jag-är-så-nervös-och-jag-vill-inte-göra-det-här och Jag-är-nervös-OCH-ser-fram-emot-det. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s