Kurta och Hicka, Vardagligt

Städ och öppna sår 


Det har varit en lång natt. Drömt massor och vaknat fyra, fem gånger iallafall. Tänkte att jag skulle få sova vidare efter morgonmedicinen men när jag låg där i sängen bestämde jag mig för att ändå gå upp. Halvligger i soffan. Har fått i min frukost, Sofia erbjöd sig att ordna det åt mig, och har fått i mig kaffe. 

[avbröt skrivandet av inlägget]

Sofia fick se att Hickas knöl spruckit. 


Ett stort jävla sår och hon fick ringa veterinären igen. Det känns som att det är det enda vi gjort den senaste tiden. Vi har någon vätska som vi ska tvätta med på såret tre, fyra gånger per dag och sandbadet är inte längre i buren. Sedan får Sofia ringa veterinären igen imorgon och boka en tid. Det kanske låter dumt, men det känns ändå skönt att bölden öppnat sig för det skulle den väl inte göra om det var en tumör? Egentligen har jag ju ingen aning men jag håller mig hoppfull. Hicka är fortsatt pigg och aktiv och äter som han ska. 

Nu ska jag försöka hålla oron stången. Ska få i mig lite mer kaffe och sedan är tanken att det ska städas ganska rejält här hemma, dock med väldigt många pauser så jag ska orka med. Mår alltid mycket bättre när det är rent och fint här hemma. Det är lugnande för själen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s