Känslopåslag, Mentala sårbarheter, Svårigheter, Vardagligt

Det måste finnas en lösning 

Virkat på en present till Natta

Med hjälp av brevet jag skrev tidigare idag klarade jag av att lugna ned overklighetskänslorna så pass att jag kunde existera igen. Det tog några timmar för mig att färdigställa brevet och efter det klarade jag av att virka lite. Jag är inne i en period då jag inte känner någon lust till särskilt mycket och de få gånger jag tycker att någonting är kul lyckas jag inte koncentrera mig särskilt länge. Jag köpt en bok av Görel Kristina Näslund, om prokrastinering. Jag är expert på att skjuta upp saker och jag vet att det har med min passiva sida att göra, men förhoppningsvis kan den där boken hjälpa mig. Jag läste för flera år sedan en bok av samma författare som handlade om Borderline, det var innan jag började DBT, och fann den boken riktigt bra så jag har höga förhoppningar på denna. Jag behöver ju någonting. Någonting som kickar igång mig åt rätt håll för just nu känner jag mig mest som en instängd fågelunge som spenderar dagarna i lägenheten. Jag sitter knappt ens ute på balkongen längre, för själva grejen att ta mig dit ut har blivit som ett stort jävla projekt i sig. 

Jag hatar när jag inte mår bra. Känner så mycket skuld och skam inför de människor som bryr sig om mig. Måste hitta en lösning på något sätt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s