Det är tur att jag har Kiba och Kami att ta ansvar för 


Klockan är lite över tio och jag är vaken och har ätit frukost. Det skulle vara imponerande om det inte vore för att jag köpte frallor igår. Det gör frukostätandet så mycket bättre. Och att jag tog mig upp i okej tid är för att Sofia slutar tidigt idag, då har jag någonting att se fram emot och det kändes inte lika krävande att komma upp. 

Tanken var att vi skulle träffa Natta och Vincent idag, men planerna ändrades och istället för att ligga inne i soffan och vänta på bättre tider ska Sofia hjälpa mig att komma ut. Tanken är att vi ska köpa glass och sätta oss i parken så jag kommer ut litegrann. 

Det mesta känns dock väldigt motigt. Att byta ut pyjamasen mot kläder känns riktigt komplicerat. Det är en jävla tur att jag har hundar som behöver käk och promenader för utan dem skulle jag med största sannolikhet ligga kvar i sängen större delen av dagarna när jag mår såhär. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s