Handarbete, Kiba och Kami, Kurta och Hicka, Svårigheter, Vardagligt

En helt okej dag ändå 


På något sätt har jag klarat av den här dagen på ett bra sätt ändå. Gick långsamt runt parken med hundarna och bad Gudinnan om hjälp. Om ett tecken. En bön som jag använt många gånger tidigare då jag varit desperat efter hjälp. Det var mycket barn ute, men det funkade ändå. Hundarna höll sig lugna och jag gjorde mitt bästa för att göra samma. 

Sedan har jag mest glott på Modern Family och virkat på min filt. Vet inte vad den lilla energin kom ifrån men det var jävligt skönt att orka virka. Och filten kommer nog bli bra. 


Vi satt en stund på balkongen, Sofia, hundarna, jag och lilla Hicka. Hans sår tycks läka fint och han är fortfarande pigg och glad så förhoppningsvis kommer allt bli bra igen ❤️

Efter att Sofia varit ute med hundarna på eftermiddagspromenaden tvingade jag mig själv att gå ut till parken med henne. Packade ned garn och så köpte vi med frozen yoghurt och satte oss i solen. 


Det var riktigt skönt och jag var tillräckligt chill för att klara av att virka och vi stannade väl ute lite över en timma. 


Nu ligger jag i badet och hoppas kunna tanka lite energi. Kvällshuvudvärken som irriterat mig de senaste kvällarna är tillbaka om än i minskad styrka. I förrgår tvingades jag gå och sova redan runt sju för att det gjorde så ont, men än så länge klarar jag av att hålla mig upprätt. Imorgon är Sofias sista dag innan semestern. På kvällen ska hon ut med jobbet så jag ska försöka spendera kvällen ensam på bästa sätt. Det är jobbigt att vara själv på kvällarna, och ännu mer under nätter, men det är bra för Sofia att komma ut ibland och om jag bara har energi nog så brukar jag inte ha några större problem att roa mig själv. 

På lördag kommer Sofias  svägerska (är det rätt ord?) Anna hit med ungarna för lite lek och det känns som att det är precis vad jag behöver. Har inte träffat de där små busfröna sedan i september så det ska bli kul att se hur mycket de växt sedan dess 😊 Och Anna är det alltid lika kul att träffa ❤️ 

Och på söndag är det ju kalas som jag planerar att gå på så det kommer bli en social helg även denna helg. Det är tur att Sofia är ledig sedan så jag hinner vila upp mig lite. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s