Färdigheter, Kurta och Hicka, Vardagligt

Det här ska fan gå bra 

Hicka hjärta ärtor

Jag ska göra mitt bästa för att få denna kväll att bli så bra som möjligt. Ska städa undan det värsta, i små etapper, så jag kan tända ljus och rökelse och känna det där lugnet i kroppen som alltid är försvunnet när det är stökigt. Och så har jag en hel säsong av Modern Family att ägna mig åt om jag så skulle vilja, och det senaste avsnittet av Real Housewives of New York City. Dessutom har jag ett helt nytt mönster som jag inte får börja virka på förrän ikväll och som jag längtar efter att ge mig an. En flaska rosé i kylen och flera brev att besvara. + riktigt bra böcker. Så det här ska nog kunna gå bra 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s