Färdigheter, Hjärta

En sådan där perfekt sommardag


Vilken fin dag det blev! Och var inte inte ens speciellt nervös innan. Dels har det att göra med att det gick så bra på bröllopet förra veckan, jag gick stärkande därur, och dels för att Anna är så lätt att hänga med. Vissa människor är betydligt lättare för mig att slappna av med än andra och med Anna blir jag lugn. 


Först begav vi oss till plaskdammen på Västra. Jag satte mig på kanten och doppade fötterna och vaderna i det kalla vattnet. Mycket folk och föräldrar överallt och Anna undrade hur det gick för mig att vistas i en sådan miljö och jag svarade att det trots allt går bra. Det är helt otroligt att det går så bra egentligen. Bara förra sommaren hade det gjort mig angstig och obehaglig till mods att vistas bland alla dessa människor, men idag kunde jag till och med njuta av stunden. Alla glada skratt och miner. Ren och skär lycka som tydligt speglades i Ellas och Idas ansikten. Och Sofias. Det gick inte riktigt att avgöra vem som var lyckligast 😉


Efter bad blev det lek i ena lekplatsen och sedan bad en stund till för att avslutas med lek i den andra lekplatsen. Såklart skulle ju även Sofia klättra upp i ställningen men desto svårare hade hon att ta sig ned. Anna tog fram mobilen och filmade medan Sofia försökte, men tyvärr tog det sådan tid att det inte blev filmat när hon äntligen, mot all förmodan, lyckades ta sig ned. I


Ella och Ida sålde massa glass så både Sofia och jag blev proppmätta. Och billigt var det också! Bara fyra små stenar för en hel glass. 


När det var dags att gå tillbaka till bilen fick Ida rida på Sofias axlar och Ella på Annas. 


Två bedårande jättar som sjöng om att akta sig för löven. 

De här timmarna visade sig vara precis vad jag behövde för idag mår jag bättre än jag gjort på ganska länge. Och det gör mig stark inför imorgon då det är Johans kalas som jag ska klara av att gå på. 

Nu öser regnet ned. Hade precis bunkrat upp med chips och dricka på balkongen och tänkte läsa lite efter jag skrivit klart, men det öser ned så mycket att jag gått in i sovrummet istället. Älskar att läsa till ljudet av regn. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s