Känslopåslag, Medicin, Social ångest, Svårigheter

Så jävla typiskt 


Kalla mig klantarsel. Kanske det största jävla klantarslet som någonsin vandrar på denna jord. Vad jag gjort? Insåg när jag tog morgonmedicinen att jag igår missat att ta min kvällsmedicin, Seroquelen. Har ju alltid larm för min medicin men jag antar att jag av bara farten råkade ta en omega 3-tablett istället. Så jävla surt. 

Och det är ju så typiskt, att jag missar medicinen när jag ska göra någonting exponerande som idag. Kalas och massa människor. Både människor jag träffat förut och totala främlingar. Så jävla självklart. Men jag tänker ändå åka dit och göra mitt bästa. Bussen går strax efter ett så vi kommer dit i relativt god tid innan de andra gästerna börjar strömma in. Jag tänker göra som jag gjorde efter vigseln förra lördagen, – hitta en plats och sitta kvar där. Får påslag när jag tänker att de andra säkert kommer finna mig otrevlig som inte går fram och hälsar men jag gör vad som funkar för mig. Det är det enda sättet jag klarar det på. Och dessutom är det ju så att de som spelar roll, de vars åsikter om mig spelar roll, de vet ju redan om min problematik. Så det ska fanimig gå bra. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s