Exponering, Färdigheter, Hjärta, Kiba och Kami, Ritat/målat, Social ångest, Vardagligt

Över förväntan 

Gårdagen ble betydligt bättre än förväntat. Hade trott att jag skulle vara mer eller mindre utmattad efter helgens exponering, men jag vaknade och mådde riktigt bra. Mycket av det har säkerligen med Sofias semester att göra och jag klarade av att aktivera mig. 


Städa en del och påbörjade en teckning av Sofias brorsdotter Ida som inte känns värdelös. Sade till mig själv att jag var tvungen att sitta iallafall femton minuter och när jag väl höll på bestämde jag att jag inte fick ta en paus förrän jag kände mig relativt nöjd. Och det gick ju bra 😊

Var tvungen att lägga ifrån min teckningen när Kiba och Kami plötsligt började bråka. Det gick bra, men Kamis ena framtand satt jättelöst och efter att ha rådfrågat veterinär snurrade vi runt på den tills tanden lossnade. Antagligen satt tanden löst redan innan och Kami både äter och dricker som han ska. Jag undrar bara vad som flög i dem. De började bråka när det var dags för dem att äta men det har aldrig varit ett problem tidigare. Kanske kan det spela in att Sofia har mens. I början av vårat förhållande kunde de bete sig underligt när hon hade mens. Annars har jag faktiskt ingen aning. 

Efter att tanden kommit loss och de fått i sig sin mat gick vi ut på en långpromenad. Nästan en timme var vi ute, och visserligen gick vi sakta, men all motion är bra både för mig och hundarna. Och både Kiba och Kami var överlyckliga att få springa runt på gräset och nosa efter spännande saker längs med vägarna. 

I eftermiddag ska vi ta cyklarna hem till Natta och Vincent för tacomys och lek ❤️ Jag saknar de där två hela tiden så jag längtar tills det är dags att bege sig iväg. Och mitt garnpaket har kommit! Så det kommer inte kännas alltför hemskt att komma hem igen 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s