Färdigheter, Hjärta, Litteratur, Vardagligt

7 av 11 är ändå ganska bra 


Ännu en produktiv dag som passerat. Försökte hinna med så mycket som möjligt innan kvällen då jag skulle börja med min läskoma och det gick bättre än väntat. Sängen och diskbänken gick fort, brevet ägnade jag kanske fyrtio minuter åt och boken läste jag ut under läskomans första timme. 


Strax innan tio tog jag en paus i läsandet för att gå på långpromenad med Sofia och hundarna. Tog på mig cykelbyxor under brallorna för att slippa skavsår på låren och resultatet blev en rask promenad på 55 minuter. 


Det var helt fantastiskt och då jag mått som allra bäst idag var under promenaden och efter. Det är så mysigt att gå ut och gå sena sommarkvällar. Det är lugnt och skönt samtidigt som det ändå är en del folk i rörelse. Och hundarna är ju så lyckliga. 

Känner mig inte helt nöjd med att ha missat Kamis tänder, men jag ligger redan i sängen och orkar inte gå upp igen. Förutom det är jag nöjd, även denna kväll. Nu gäller det att jag fortsätter använda dessa listor för det är ju helt uppenbart vad som funkar allra bäst för mig. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s