En väldans massa att göra 


Knappast en lugn och skön söndag som väntar idag. Jag längtar efter att sätta mig i soffan och virka på en tröja jag påbörjade igår, men det får vänta ett tag, – jag har en hel del som behöver göras innan. 

Igår struntade jag i att göra en lista, precis så som det brukar vara när någonting funkar riktigt bra, men idag är jag igång igen. Imorgon kommer Lahti ❤️ hit och ska umgås och det är alltid skönare att ta hit folk när det är mindre stökigt hemma. Känner mig dock slut efter en natt av drömmar, men jag ska göra mitt bästa så får vi se hur det går 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s