Känslopåslag, Mentala sårbarheter, Svårigheter, Vardagligt

Aaandas


Jag har så mycket ångest idag. Dagen började hemskt och sedan dess har ångesten bara växt. Jag kan inte riktigt koncentrera mig på någonting, vill helst gå och sova, och nu medan Sofia tar en tupplur känns det som att jag är på gränsen till hysteri. Overklighetskänslor. Och lite stress. Vi behöver ta oss till Willys och köpa Toa-Lätt till hamstrarnas burar och jag förstår inte hur jag ska förmå mig själv att komma ut. Morgonpromenaden med hundarna var tillräckligt svår och nu sitter jag här i trosor och stor, pösig T-shirt för själva känslan av kläder mot huden får det att krypa i kroppen på mig. Fattar inte hur jag ska lyckas ha på mig en bh utan att flippa sönder och kvävas mentalt. 

Andas. Och en sak i taget. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s