Känslopåslag, Svårigheter, Vardagligt

Ibland krävs det inte mycket för att det ska kännas lite bättre 


Behövde bara ett litet besök i verkligheten för att det skulle kännas bättre. Vi cyklade till Willys och det känns nästan alltid bättre när jag cyklar. Någon form av frihetskänsla. Och att jag fick käk från donken gjorde ju inte saken värre direkt 😉

Nu har jag som så ofta annars när jag mått dåligt en huvudvärk från helvetet, men förhoppningsvis kan lite Ipren och alvedon råda bot på det så jag orkar läsa lite. Imorgon ska vi hem till Sofias föräldrar och käka middag och lämna av hamstrarna. Usch vad jag kommer sakna dem, mer än vad jag antagligen vill erkänna för mig själv, haha. Men de är så mysiga att ha och göra med. Och underhållande att titta på. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s