Pokemonhysteri och en kär återträff 


Vissa dagar är sådär extra fina och idag var en sådan dag. Jag minns inte när jag träffade Lahti senast, och innan vi skulle gå och möta henne vid bussen var jag jättenervös, men det tog inte lång tid tills det kändes som att vi nyss hade setts. Kiba verkligen älskar den människan, hon är utan tvekan en av hans favoriter, och det tog inte lång stund innan Lahti, precis som vanligt, sade att hon skulle ta med honom hem. 

Vi satt några timmar och pratade, och beställde käk, och när regnet dragit vidare tog vi oss ut på en promenad. 


Det känns som att vi gått hela dagen. Lahti har fastnat för hela den där Pokemon-hysterien (eller masspsykosen/ sekten som jag kallar det) och under promenaden till kiosken stannade hon till lite överallt för att fånga pokisar (eller vad det nu är folk gör). 


Kiba fick användning av sina väskor igen och han gick sådär stolt som han alltid gör när han har dem på sig. 


På vägen hemåt igen hamnade vi i en park som fullkomligt myllrade av människor som letade Pokémon. Seriöst. Det satt folk på bänkar med sina telefoner, och andra gick runt med nävarna i luften och en pojke skrek glatt när han lyckades ta en. Och Malin har nog aldrig sett så glad ut som när hon kunde ta några hon inte redan hade. 


Det är så skumt hela Pokémongrejen. Hur det får folk att vallfärda ut på jakt. Människor i alla åldrar och kön. Överallt människor med näsan i sina mobiler. 

Vi tog med hundarna och följde Lahti till bussen och jag vet inte när jag sist gick så mycket. Såg fram emot ett avkopplande bad men jag fick ett hemskt blodsockerfall och låg och skakade i sängen istället, men nu mår jag bättre. En fantastisk dag, och nästa gång Lahti kommer hit ska hon ha med sig sin hund. Som jag längtar! Men nu ska det bli skönt att sova. Min kropp behöver vila ut efter denna dag. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s