Familj, Hjärta, Vardagligt

Den finaste lilla ungen som finns 

När jag vaknade vid elva kändes det som att jag fått högst tre timmars sömn. Det är inget konstigt att jag är så trött efter veckans socialisering och den ångestfyllda tisdagen som var. Men det är alltid lika frustrerande när jag inte orkar. 

Planen var att vi skulle städa rejält så det är fint att komma hem igen, men jag har haft fullt upp med att packa, skriva klart ett brev och handla lite småsaker inför imorgon. Fick dock ett välbehövligt avbrott när Vincent och min bror kom till plaskdammen för en stunds lek och bad. 


Vincent blev överlycklig när han såg oss. Skrek glatt Iia och Mana och sprang så fort han kunde fram till oss och gav oss båda kramar. Det är sådant som gör livet värt att leva, som gör det värt att kämpa för. Denna fantastiska lilla unge ❤️ Han är så trevlig att ha och göra med. Han har lätt att visa känslor, visa kärlek, och är nästan alltid glad. Och den där energin som aldrig tycks ta slut och som på något sätt smittar av sig på mig. 


Det är en välsignelse att få ha honom i sitt liv och jag är så glad att jag hann träffa honom innan vi åker. 


Han var en haj och en bläckfisk och kallade Sofia för rackarunge. Och inte fick han nog av att springa till duschen och leka i den. Han försökte lura med sig Sofia in i den och skrattade hysteriskt när hon lyfte in honom i de iskalla strålarna. 

Efter vi sagt adjö gick vi till Lidl och köpte vatten till bilresan, solskydd och lösgodis att ha imorgon när vi kommer fram till stugan. 


Jag badade hundarna för att minska allergiska reaktioner från mina föräldrar och har nog lyckats packa det mesta. Någon städning tror jag dock inte att det blir. Vi får se. Imorgon ska jag försöka ta mig upp vid sju så jag hinner dricka mitt kaffe i lugn och ro innan avresan och jag har också planer på att bädda rent sängen. Det låter himla jobbigt, men det är alltid skönare att komma hem till en städad lägenhet. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s