Familj, Hjärta, Vardagligt

Lyckliga stunder 


Att mitt humör är väldigt upp och ned är nog det ända med mitt mående som är stabilt. I måndags mådde jag så bra för att igår gå ned mig totalt. Och så idag mår jag så jävla bra! 

Det var jobbigt först. Ville som vanligt inte vakna och sedan blev jag så otroligt nervös inför kvällen och middagen hos Sofias föräldrar. Jag vet inte vad det kom ifrån, sådär nervös brukar jag inte vara. 


Kanske hade det lite att göra med hela strulet att få dit hamstrarna och deras burar. Och så känns det jobbigare än jag trott det skulle göra att inte ha dem här. 


Det kändes dock bra snabbt. Sofias föräldrar bor så himla fint. En tomt som skulle passa i en tidningsartikel och ett lika fint hem. Tomten är som ett litet paradis. Vill att läkarna ska ordinera sju veckors sjukskrivning från min sjukskrivning i deras hammock på tomten. 


Kiba fick leka slut på sig själv. Han jagade en boll och jag blev mer eller mindre utmattad av att försöka hålla hans tempo. Lyckades till och med få Kami att leka en liten stund, men han föredrog att traska runt för sig själv och knapra på gräset. 


Det var jättetrevligt, verkligen. Och min glädje när det fanns alkoholfri öl på bordet ❤️ Det är sådana saker som får mig att känna mig inkluderad. 


Jag är så tacksam och glad för att jag får ha alla dessa fina människor i mitt liv och det är underbart att våra föräldrar trivs så bra i varandras sällskap. 


Nu ligger jag i sängen, helt slut i kropp och sinne, och lyckas på något sätt se fram emot morgondagen. Då ska vi packa och städa och jag ska försöka hinna klart ett brev och få iväg innan vi far iväg på semester. Känner jag mig själv rätt kommer jag inte kunna somna imorgonkväll, men det är okej. Jag är redo för en veckas avkoppling från vardagen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s