Familj, Hjärta, Kiba och Kami

Första dagen på semestern


Det känns som att jag nästan alltid är trött när jag bloggar och inte är det annorlunda idag. Dagen har varit lång. Vaknade sju och lyckades bädda rent sängen och städa och diska och packa klart det allra sista och när mamma och pappa kom och hämtade oss vid tio var jag redan helt slut. 


Det var skönt att komma fram till campingen men stugan är minimal (tackolov är det bara en natt!) och det är hundar och människor överallt. 

Efter käk tog Sofia och jag hundarna, köpte glass vid kiosken och gick och satte oss vid en lugn gräsplätt vid en parkering. Det var så skönt att komma bort från alla stressande ljud och intryck. 

Efter glassen gick vi en sväng i skogen med hundarna. Små hoppande grodor vällde fram där vi gick så vi fick hålla blicken i marken. Söta som attan, men vi ville ju inte trampa på dem. Tur nog försvann de efter en bit. 

Längs vägen fanns små stationer för aktivering av hundarna. En kul idé men jag hade hoppats på lite mer avancerade saker. Kanske något hinder att hoppa över och en stock att balansera på. 

Kiba fick hoppa upp på en sten och vänta på kommando från Sofia att han fick springa fram till henne. 

Pussar, kramar och godis som belöning ❤️

Sedan var det Kamis tur och även om han inte var fullt lika duktig som Kiba gjorde han det ändå bra. 

Sofia och Kiba gick i förväg så Kami och jag kunde klickerträna lite. Det gick inte lika bra som det gjort hemma, men det var ju för att det fanns andra människor i rörelse och han behöll ändå fokus bättre än jag räknat med. 

Kiba ville tydligen leka valp 😍

Vid en eldplats aktiverade jag Kami igen. Vi gick runt sittplatsen, han på brädorna, och varje gång jag stannade skulle han sätta sig. Det gick kanon 👌🏻

Otroligt vacker omgivning och det var skönt att röra på sig efter den långa bilresan. 


Hålla ögonkontakt är han också väldigt bra på, min lilla plutt ❤️

Det var dock skönt att komma tillbaka till stugan igen så jag kunde lägga mig på en filt och gosa med Kiba. 

Nu ligger jag i en hård säng med suspekt doft och väntar på att klockan ska bli tio. Då ska jag ta min kvällsmedicin och sedan ska vi ut med hundarna en sväng och borsta tänderna innan det är dags att sova. Hoppas jag kommer somna snabbt så det fort blir morgon och vi kan ge oss av härifrån. Längtar till Tyskland och den stora bungalowen som kommer kännas enorm i jämförelse med detta 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s