Familj, Hjärta, Kiba och Kami

Andra och tredje dagen på semestern 


Just nu är jag på paus från solen. Ligger i soffan i min egenskapade bikini (sport-bh och trosor), käkar salami och dricker vatten. Det är gratis wi-fi här men allting går så väldigt segt att jag inte riktigt hinner med att checka av Facebook och instagram som jag skulle vilja. Men det är ganska skönt ändå, en liten semester från det med. 


Bungalowen är helt fantastisk. Stor och luftig med en liten etagevåning där mina föräldrar sover. 

Vi satt uppe med mina föräldrar till halv tolv och såg sedan ett avsnitt innan jag somnade. Det är tusen gånger bättre här än i den sketna lilla ostädade stugan som var kokhet när vi skulle sova. 


Innan vi gick hem tog vi en promenad längs havet och gick till hundstranden och checkade läget. För mycket lösa hundar där för att det ska kännas lugnt att ta med Kami, men Kiba kommer det nog bli några bad med om vi hittar ett koppel att köpa, så det vi har nu inte blir dåligt. 


Idag är vädret fantastiskt och jag har varit ute nästan hela dagen. 


Drack ett glas alkoholfri rosé och solade på marken innan Sofia och jag lämnade hundarna med mina föräldrar och gick ned till havet och badade. Iskallt, 18 grader, men tids nog blev det uthärdligt och Sofia simmade och stod på händer och gjorde kullerbyttor och vi hade tid att kramas lite i vattnet också. 


Men allra skönast var nog promenaden hemåt igen. Barfota i stor t-shirt med en värmande sol mot huden och det kändes fantastiskt att jag kunde släppa alla kroppskomplex och bara få vara. 

Nu tänker jag ligga här en stund och läsa innan jag går ut i solen igen. Det känns fantastiskt att vara här 🌞

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s