Exponering, Familj, Hjärta, Kiba och Kami

Semestern fortsätter att vara bra


Det känns som att dagarna både går långsamt och snabbt. Som att jag varit här i några timmar samtidigt som det känns som att det var veckor sedan vi åt den där äggmackan på väg till Örkelljunga. 


I förrgårkväll gick Sofia och jag ut till en park med hundarna för att komma ifrån alla lösa hundar som bor intill oss. Vi ville ha lite lugn och ro och packade med oss lite bärs och godis till hundarna, men satt bara kvar i högst en kvart. Jag har nog aldrig blivit så myggbiten förut. 

Både söndag, måndag och tisdag har vi badat i havet. I söndags blev det inte så länge. Jag blev rastlös och njöt mer av promenaden hem än själva badet. Men igår köpte vi en boll och lekte med den medan vi badade. Det var iskallt i havet och jag trodde inte jag skulle ta mig i, men det var helt fantastiskt. Ville inte gå upp igen. 


Vi gick en promenad med mina föräldrar och hundarna där det fanns djur som Sofia tog kort på och vi kollade på människor som åkte någon form av vattenskidor. 


På kvällen gick vi till själva centrumet här. Drack öl, lyssnade på kass musik och kollade på människor. Kami skrämde slag på en stackars kille genom att börja yl-skälla på honom när han satte sig ned i närheten och sedan inte ville sluta stirra på honom. Ibland är han riktigt jävla pinsam. 


Han fick sitta i sin väska medan vi var där. Det är lättare att hantera honom i folksamlingar på så vis samtidigt som jag inte behöver oroa mig för att någon ska råka trampa på honom. Var rädd att folk skulle ge mig ilskna blickar, att de skulle tro att jag är en sådan som inte låter hunden gå själv och mer behandlar hen som en människa än en hund, men jag försökte slå bort de tankarna och istället njuta av stunden och det gick trots allt riktigt bra. 


Skönt var det dock att komma hem till bungalowen igen. Se på lite serier och mysa med Sofia och hundarna i bäddsoffan. 

Idag hade jag svårt att komma upp. Kände mig helt slut efter en natt med hetsätande av sötsaker och efter frukosten somnade jag om igen. Sov i några timmar och när jag vaknade igen kände jag mig betydligt piggare. Sofia och jag tog ut hundarna en sväng och lekte lite med de i en park och när vi kom tillbaka vid fem bestämde vi oss för att gå ned och bada i havet idag igen. Det blev så sent för att vi tidigare inte känt för det, men jag är glad att vi ändrade oss. Havet var riktigt varmt och det vågade massor och vi hade jättekul i vågorna. Jag klarade av att släppa på rädslor och simma under vattnet, sådant som jag inte vågat sedan jag var barn. 

Det blev dock en kort badstund för hemma hade mamma och pappa satt på grillen och efter en skön dusch blev det middag och sedan mer slappande i soffan. 


Nu har vi varit ute på kvällspromenad och ska snart titta på lite serier. Imorgon ska tydligen vädret vara sämre så vi ska passa på att åka och handla lite. Får se vad som finns. Det är iallafall otroligt skönt att vara här, om än ganska utmattande med alla lösa hundar vi måste hålla koll på. Det är koppeltvång på området men de flesta verkar skita fullständigt i det. Allra jobbigast är när grannhundarna släpps lösa och kommer in på våran uteplats. Det är väl det jag kommer sakna minst med Tyskland. Men annars är det helt fantastiskt här och jag älskar att klara av att vara på stranden i bikini utan att bry mig om hur min kropp ser ut. Jag exponerar mig massor här och det känns kanon. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s