Bara två dagar kvar 


Vi ska snart ner och bada igen. Igår blev det ingenting av det. Solen var frånvarande och vi passade på att åka till Calles och köpa dricka och alkohol som ska med hem och sedan tog vi en tur till Heiligenhafen, en fantastisk liten stad vid havet. Två vänner till mina föräldrar var där med sin husbil så vi träffade dem och satte oss vid någon uteservering och åt. Proppat med folk överallt, men Kami fick sitta i väskan och då gick det hur bra som helst. Jag tror aldrig jag sett så många hundar på en och samma plats. Överallt och de var nära och nyfikna på hundarna och Kami var tyst och lugn nästan hela tiden. Det gick bra med Kiba också. Såklart var han rädd bland alla dessa människor och djur, men aldrig så rädd att han försökte fly. 


Idag är jag sådär slut igen, men solen skiner och vi har bara två dagar kvar här så jag tänker kämpa på. Bada minst en gång iallafall och kanske tar jag en tupplur i solen. Det visar sig. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s