Jag vill inte härifrån 


Det blev bad idag med. Kallare än i förrgår, men skönt likförbannat. Efteråt satte vi oss på trätrappan ned till sandstranden och drack öl/cider och bara njöt av miljön. Lyckades också med att läsa en stund för första gången under den här semestern. Som vanligt blev det grillat till middag. Under tiden vi väntade tog Sofia några shottar, mamma fixade till sig och jag löste korsord. 

Mina nya haremsbrallor som jag köpte i Heiligenhafen igår

Har nog aldrig suttit så mycket med en korsordstidning som under dessa dagar. Det hör liksom till på något sätt och det är mysigt när alla sitter tillsammans och försöker hjälpas åt (men jag är fan bäst av oss, helt klart 😛).


Försöker acceptera att det snart är dags att åka hem igen, men jag känner nästan någon svag form av ångest när jag tänker på att vi på lördag drar härifrån. Trots alla jobbiga hundar/hundägare så är det fantastiskt att vara här. 

Om vädret är okej imorgon ska Sofia och jag ta med Kiba till hundstranden så han får bada iallafall en gång när vi är här nere. Det skulle han älska. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s