Sista natten i mitt älskade Tyskland

Sofias bild, tagen på väg ned mot stranden

Sista dagen i Wangels är nästan över och det börjar kännas rätt okej att åka härifrån ändå. Det känns sorgligt att lämna Tyskland som jag blivit så kär i, men samtidigt skönt att komma hem till allt det där som jag mår så bra av. Mitt hem och min balkong, alla brev och allt garn och Kurta och Hicka. 

Sofias bild

Idag tog vi en tur med bilen efter frukost, för att leta efter en leksaksaffär där mina föräldrar kunde köpa med någonting till Vincent. Eutin heter staden och den är bedårande vacker. Tyvärr började regnet ösa ned när vi väl kommit fram så istället för att springa runt och leta leksaker tankade vi bilen och åkte hela vägen tillbaka igen. Mig gjorde det inget. Naturen längs vägen var fantastisk att se på och jag hade gärna åkt lite till. 

Sofias bild

Resten av dagen har vi mest packat och planerat hur vi ska ha allt i bilen så allting ska få plats. Sofia och jag gick och köpte pennor och stickers i en butik vid centrumet och så köpte vi frukost till imorgon. Vi kommer äta i bilen när vi kommit över till Danmark. 

Sofias bild
 
Halv sju ska vi ta oss upp så vi kommer iväg härifrån i bra tid. Det blir en lång resa hem och jag ser inte fram emot någon av båtturerna, men det kommer nog gå bra. Så länge det inte vågar för mycket på havet. 

  Kommentera

  Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

  WordPress.com-logga

  Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

  Google-foto

  Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

  Twitter-bild

  Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

  Facebook-foto

  Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

  Ansluter till %s