Känslopåslag, Mentala sårbarheter, Svårigheter, Vardagligt

Jag är tillbaka i verkligheten men vet inte om jag var redo

Bild från hundstranden i Weissen Häuser Strand

Den här omställningen som kommer av att helt plötsligt vara hemma igen har gjort att dagen varit fylld av ångest och overklighetskänslor. Jag vet ju att det brukar vara så, att omställningar innebär obehag även om omställningen i sig inte är negativ. Ändå blir jag så… paff typ. Och på något sätt känns det tomt. Jag är tillbaka i verkligheten och jag vet inte om jag var redo för det. 

Imorgon ska Sofia och jag upp på stan. Vi behöver köpa mat och sand till hamstrarna och så vill jag köpa några pocketar och Sofia ett linne eller en tröja. Avmaskningsmedel till hundarna behöver också införskaffas efter resan. På tisdag tar vi hundarna och åker till Karlskoga för att spendera några dagar med Sofias föräldrar. Jag längtar massor, det kommer bli så mysigt. Och nu är Kurta och Hicka hemma igen 😊 Bara det värsta obehaget passerar så kommer jag nog snart må bra igen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s