Familj, Kiba och Kami

Fantastiska dagar i Karlskoga och jag får en chans att vila upp mig 
Jag har det så bra här i Karlskoga. Fantastiska dagar och jag är nog så lugn som jag kan bli. Och hundarn, de är minst lika lyckliga som jag är.


Det var fint väder igår och hundarna fick springa runt på tomten och leka. Kiba älskar bollar och leker med den så fort han får en chans. Och det verkar omöjligt för honom att bli trött. 
Vi avslutade gårdagen ute på altanen med tända ljus och wienerbröd och Kami hittade en perfekt plats att vila på efter allt lekande och (mest) gräsätande. 


Idag hann jag inte mer än vakna innan vi åkte till Våtsjön och åt buffé. Första gången jag kan minnas att jag klarat av att själv ta mat vid en buffé. Annars burkar ju Sofia eller någon annan få göra det åt mig, men idag gick det bra fastän det var proppat med folk. Och maten var fantastisk. 


Jag tog en tupplur när vi kommit tillbaka och sedan mötte vi upp Malin och hennes fantastiska hund Nino. Vi tog en långpromenad för att göra hundarna vana vid varandra. Förhoppningen är att alla hundarna ska kunna umgås tillsammans i framtiden så Malin kan ta med honom och sova över i Örebro. 


Det var första gången jag träffade Nino och som vanligt när det gäller hundar blev jag helt kär. Fantastiska hund. Han sprang och hämtade tjocka pinnar som han började leka med och skrämde slag på mig när han sprang mot mig med en stor en i munnen. 


Nu sitter Sofia och jag på altanen med Kiba och Kami och bara tar det lugnt. Känner mig inte helt slut tack vare tuppluren och njuter till fullo av lugnet jag känner när jag är här ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s