Böcker, Familj, Hjärta, Vardagligt

Det blev ju bra det här trots allt

Den här dagen blev ändå ganska bra. Påbörjade ett brev som jag ska skriva klart imorgon och lyckades även skriva lite på min bok. Hade tänkt ta tag i det efter semestern och blev extra peppad att börja efter att vi i torsdag, hemma hos Sofias föräldrar, pratade om böckerna hennes pappa skrivit. Jag tar det lugnt med skrivandet, och skriver bara vad jag orkar gå igenom. Det handlar ju om mig och mitt liv och mycket är jobbigt att gå igenom, samtidigt som det på något sätt känns lite terapeutiskt. Iallafall så länge jag inte öser på och skriver tills jag stupar eller något. 

Förutom det har jag bäddat sängen och läst en del. På kvällen drog vi en sväng till min bror och Vincent. 


Vincents leende när han fick syn på mig var fantastiskt. Han fyller snart fyra, vilket han stolt visade med sina små fingrar. När jag med hjälp av mina fingrar visade hur mycket jag snart fyller såg han mest förvirrad ut ❤️


Klädd i sina spiderman-kläder gick vi på spindeljakt och jag hann även glo lite på minisköldpaddan som heter Kompis. 


Sååå jäkla bedårande! Skulle vilja ha en igen i framtiden, när jag bor större. Sofia tycker de verkar tråkiga, men hon har bara inte fattat charmen med dem. 


Precis innan vi drog igen for Vincent runt på sin sparkcykel som den galning han är. Två gånger ramlade han och efter det tog han det betydligt lugnare. Älskade unge, det känns som att jag alltid saknar honom. 

Just nu sitter Sofia och spelar Sims och jag funderar på om jag ska skriva klart brevet eller kanske lägga mig i sängen och läsa. Är fast i Det är inte jag, det är du av Mhairi McFarlane. Chiclit när den är som bäst 👌🏻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s