Familj, Vardagligt

Min älskade mormor


Idag är det två år sedan mormor dog. Det har gått så fort, – två år utan doften av mormor ❤️ Mamma, Sofia och jag ska ut till hennes grav när de slutat jobbet och jag har en sten med inskription som jag ska lämna där. Det känns fortfarande så konstigt. Att aldrig mer få krama henne och sniffa på hennes tröjor. Det finns ingen som luktar så gott som min mormor alltid gjorde. Jag saknar henne så jäkla mycket. Har en bild av henne i vardagsrumsfönstret och där brukar jag tända ett ljus när saknaden är som starkast. 

Jag saknar dig så mycket! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s