Jag vet inte 


Jag mår inte bra. Försöker, och försöker tvinga mig själv, men det går inte. Under morgonpromenaderna är jag fast i mitt huvud. Tankarna som jag riktar mot mig själv är inget trevliga. Det är det där gamla vanliga ryck upp dig och skärp dig och det är som att jag glömmer att det inte funkar så. 

Huvudet sprängs varenda dag och jag är så nojig att hela kroppen rycker till när dörren till trapphuset öppnas. Jag har inte orkat tvätta håret på en vecka. 

Jag vet inte vad jag ska göra. Hur jag ska ta mig vidare. Jag har ju inte ens orken. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s