Idag har jag kämpat bra 


Jag har orkat kämpa på väldigt bra idag. Två promenade à 20 minuter. Ändrade från 15 till 20 eftersom hundarna stannar och nosar en del. Det var inte ens svårt. Och jag vaknade för en gångs skull innan det var dags att gå ut. En och en halv timme tidigare för att vara exakt. Så jag hade tid att äta frukost och dricka kaffe och spela lite Sims innan vi gick ut. 

De där 20 minuterna gick snabbt, båda gångerna. Nästan så jag ville öka på, men jag lyckades hålla mig ifrån det. För mycket = krasch och krasch = börja om från början igen. 

Det har till och med känts kul att göra saker. Som att sticka. Kan inte minnas när jag senast tyckte att det var roligt. Stickar ett par fantastiska glad-sockor i regnbågsfärger som jag tänker behålla själv. Har även lagat mat, skrivit brev en timme, fixat med hamstrarnas burar och färgat håret. Det känns bra, och idag gick det relativt lätt, men jag måste komma ihåg att det inte kommer vara det varje dag. Vissa dagar kommer bli kämpigare och då är det viktigt att jag inte ger upp. Dessutom behöver jag ta tag i det där med sårbarheterna. Sju stycken återstår och jag har ännu inte börjat analysera och försöka komma fram till åtgärder. Så imorgon får jag i uppgift att ge mig an en av dem, hur tufft det än kommer kännas. Jag behöver det. Reda ut sådant som ligger och trycker. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s