Exponering, Kiba och Kami, Mentala sårbarheter, Vardagligt

Dagen efter


Nyvaken. En natt fylld med drömmar och huvudet känns som det supits i bitar kvällen innan. Jag får räkna med att vara trött idag. Och kanske längre än så. Inte förvänta mig för mycket av dagen och mig själv. Tanken är att jag ska städa sovrummet och senare åka och handla med Sofia, och jag ska göra mitt bästa, men vi får se vad det här huvudet och kroppen tycker om det. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s