Trötthet och stressvirkning

Jag har varit så fruktansvärt trött den här veckan. Sovit mer än vanligt (ja, det går faktiskt) och varit allmänt håglös. Försökte komma underfund med vad som varit annorlunda denna vecka för att på så vis kunna hitta orsaken och det tog inte lång tid innan jag kom på det. Jag har slutat med omega 3 tabletterna. Fastän jag fortfarande minns hur positivt mitt mående ändrades när jag började mer dem förra hösten ville jag inte fortsätta längre. Tabletterna jag tar är dyra och varje gång det är dags att beställa nya får jag ångest. Tänkte att det inte skulle bli någon större skillnad om jag slutade ta dem och tänkte sedan inte på det igen förrän igår, när jag analyserade tröttheten. Så jag antar att jag får hitta sätt att stå ut med den där ångesten när det är dags att beställa en ny burk, för såhär trött orkar jag inte vara.

Ska snart ta ett bad och läsa. Sedan står burrengöring på schemat och det tar tid. Skura burarna och diska vattenflaskor och toaletter och allt annat av plast. Ikväll ska Sofia och jag cykla till Hästhagen och äta middag med mina föräldrar och Vincent ❤️ Och imorgon är det dags för Vincents fyraårskalas. Han fyller egentligen inte förrän den fjärde, men då är han hos Natta så kalaset blir tidigare. Med andra ord har jag fått stressa denna vecka för att hinna klart med hans presenter, men det har gått bra. Förhoppningsvis blir han nöjd. Han har ju pekat ut sakerna själv 😚

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s