Känslopåslag, Mentala sårbarheter, Svårigheter, Vardagligt

Bitterhet och fatshaming

Lite bitter och jobbig kväll efter en dag med obehagskänslor. Det har känts som att nånting hemskt skulle hända, så som jag ofta känner, och kunde inte riktigt skaka det av mig. 


Jag gillar ju att exponera sånt som jag mår dåligt över och just därför tog jag ett kort av mitt face. Fullt med seborré. Det har inte varit så illa sedan innan jag var hos läkaren och kollade upp det. Jag vet ju vad jag ska göra för att hålla det under kontroll, men den här nedstämdheten gör det svårt för mig att orka. Orka smeta på kortisonsalva. 

Försökte också ta en bild på mitt svettiga linne efter en relativt långsam eftermiddagspromenad. Jag hatar de där svettfläckarna som dyker upp runt magen och på ryggen efter bilringarna. När någon ska krama mig får jag ångestpåslag och säger rör mig inte på ryggen jag svettas så jävla mycket och skäms ihjäl. 

Lade mig i badet för att läsa senaste Amelia. Något som brukar få mig att må bättre, trots att nästan varje framsida med stora bokstäver skriver om det nya braiga sättet att gå ned i vikt. Men idag fick jag lust att avbryta min prenumeration. 


På riktigt. Så jävla vidrigt gjort. Ett slag mot alla oss tjockisar som läser tidningen. Ska låta värsta ilskan gå över innan jag bestämmer mig för hur jag ska göra, men som det känns just nu vill jag aldrig mer ha ett nummer av den här tidningen i min hand. 

En reaktion till “Bitterhet och fatshaming”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s