Dissociering, Kurta och Hicka, Mentala sårbarheter, Svårigheter, Vardagligt

Det är tungt

Jag mest läser. Och skriver brev. Det är bästa sättet att hålla det obehagliga på avstånd. De senaste två dagarna har jag dissocierat massor och det är inte konstigt. Det är jävligt tungt just nu och jag måste acceptera det. Framförallt behöver jag hålla katastroftankarna på avstånd. Orkar inte riktigt skriva. Det känns som att det är stopp i huvudet, så istället ska jag ta och läsa vidare. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s