Det gick bra igår

Det gick så väldigt bra igår. På något sätt lyckades jag ta mig upp i bra tid, (8 och 1/2 timmes sömn, bara), vilket gjorde allting mycket lättare. Fick i mig en macka till frukost och drack kaffe och lyckades sedan göra varenda sak på min to do-list. 

Idag är det svårare. Tog mig inte upp ur sängen förrän halv elva, vilket innebär 10 och 1/2 timmes sömn. Hann inte äta något innan morgonpromenaden och ville verkligen inte ta den där längre svängen, men på något sätt gick det. Istället för att ta på mig mjukiskläder ansträngde jag mig för att ta på mig sådant som jag känner mig mer eller mindre fin i. Plus mitt Hecate-halsband och mitt vackra pentagram. På något sätt blev det lättare att komma ut. 

Nu sitter jag i soffan, äter yoghurt och dricker kaffe. Det är meningen att jag ska laga mat idag, – igår var det lätt, då hade jag matlåda, – och jag ska absolut göra mitt allra bästa. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s