Mentala sårbarheter, Svårigheter, Vardagligt

En mindre bra dag 

En mindre bra dag. Tog mig upp i relativt god tid och hann med både kaffe och frukost innan morgonpromenaden och jag tog den längre rundan. Väl hemma igen lyckades jag skriva klart ett brev, men sedan satt jag mest håglös i soffan och väntade på att Sofia skulle sluta jobbet. Lägenheten ser mer och mer ut som ett hellhole för varje dag som går. Det har inte funnits kraft till städning den här veckan då jag kämpat så mycket med att hålla mig över ytan att all energi gått åt till det. + att den ständiga oron när jag är ensam suger en jävla massa energi. 

Sov en tre, fyra timmar och nu ligger jag åter i sängen. Tanken är att jag ska läsa. Det är så jävla mycket svårare att må okej när mitt hem ser ut som ett bombnedslag och konstant ger mig flashbacks till en dåtid då jag varken kunde ta hand om mig själv eller mitt hem. Skulle behöva fokusera på att städa, men hur ska det gå till? Jag är så trött. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s