Kreativitet, Vardagligt

Det är fantastiskt 

Det går så otroligt bra för mig just nu. Förra måndagen satte jag mig ned vid datorn och började skriva. Skriva på boken om mig själv som jag så länge velat skriva men inte klarat av. I måndags flöt det på, av anledningar jag inte själv förstår, och har suttit 3-4 timmar varje vardag och bara skrivit. 31.000 ord! Det bara flyter på och det känns så skönt. Det känns lättande att få ur mig allt och det är så mycket som jag förstår nu efteråt, med all kunskap jag fått längs vägen. 

Idag ska jag fortsätta skriva. Skriva, läsa och virka. Det är fantastiskt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s